Tastatura Gaming Asus ROG Sagaris GK100

Preţul de vanzare cu reducere:
Preț: 89,00 lei
Reducere:
tastatura
detalii
Descriere

Descriere

Tastatura ASUS Sagaris GK100 Backlit Gaming este o tastatura cu membrana, cu taste iluminate durabile. GK100 are un design care este ecoul desktop-ului de gaming ASUS G11, cu marcaje rosii peste sasiul tastaturii.


Fiecare tasta are un inel polioximetilen (POM) pentru a reduce abraziune intre taste si baza carcasei. Aceasta caracteristica speciala imbunatateste durabilitatea, oferind fiecarei taste o durata de viata de 20 de milioane de apasari. Fiecare cheie are calatorie de 4mm pentru comenzi instantanee. Spre deosebire de cele mai multe tastaturi cu membrana, GK100 caracteristici anti-ghosting pe 23 dintre tastele cele mai frecvent utilizate. Si pentru a pastra lucrurile interesant vizual, ea are, de asemenea, o iluminare din spate cu 7 culori cu modul de ciclu.


Si, daca se intampla sa se verse bautura peste tastatura, un canal special de curgere a apei asigura redirectionarea acesteia departe de cupola de cauciuc a cheilor, care iese prin cele doua orificii de drenaj de sub tastatura.

Sus